LeanTrainee

Leantrainee, onderdeel van LeanDirect, lost moeilijke uitdagingen op in operationele processen met behulp van succesvolle benaderingen zoals: Lean, Six Sigma, Agile, SCRUM, verandermanagement, operations management, proces mining en data science. We willen niet enkel waarde creëren voor onze klanten, maar ook voor mensen die de ambitie hebben om een succesvolle expert te worden in het oplossen van complexe problemen. Met de juiste persoonlijke coaching en het uitvoeren van projecten, bieden wij de mogelijkheid om op je best te zijn en je carrière vleugels te geven.

Willem Janssen, gecertificeerde Lean Six Sigma Master Black Belt

1996 startte Willem Janssen als kwaliteitsmanager in de staalsector. Gaandeweg leerde hij met welke aanpak je mooie resultaten kunt bereiken. Dat geeft hem iedere keer enorm veel energie.
In 2014 is hij door het Instituut voor Bedrijfs- en Industriële Statistiek (IBIS, Universiteit van Amsterdam) gecertificeerd als Lean Six Sigma Master Black Belt. Er zijn in Nederland maar enkele mensen die aan deze strenge eisen van het IBIS voldoen.
Bij Ziggo heeft hij met diverse Lean Six Sigma projecten meer dan 5 miljoen euro bespaard. Bij Merck is de opslag met 2500 eenheden gereduceerd en zijn de palletbewegingen met 18.000 verminderd. Dat zijn slechts een paar van zijn vele resultaten.

Dr. Joran Lokkerbol, gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt

Joran Lokkerbol draagt complexe statistische kennis op een prettige en behapbare wijze over. Hij heeft verschillende casestudies gepubliceerd op het gebied van Lean Six Sigma. Joran is mede-auteur van Lean Six Sigma for Services en Healthcare en begeleidde meer dan 100 verbeterprojecten van Green en Black Belts. Hij won een Excellence Award voor zijn onderzoek.

Naast zijn werk voor LeanDirect werkt hij voor het Trimbos instituut waar hij zich toelegt op het evalueren van de kosteneffectiviteit van zorg in de ggz. Naast zijn positie als hoofd van het Centrum voor Economische Evaluatie werkt hij als post-doc bij het UMCG, waar hij onderzoek doet naar de doelmatigheid van de ggz in Noord-Nederland.

Neem contact op!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een email en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.